img
virtuaalinen terrieriyhdistys

VTY:n kasvattajalista

Virtuaalisen Terrieriyhdistyksen jäseniksi otetaan nykyisiä ja tulevia terriereitä kasvattavia kenneleitä. Jos oma terriereitä edes pienimuotoisesti kasvattava kennelisi puuttuu, voit ilmoittaa itsesi listalle!

Kaikki kasvattajalistallemme ilmoittautuneet kennelit osallistuvat automaattisesti järjestämissämme terriereiden mestaruuskisoissa kasvattajaluokkaan, jossa saa pisteitä vuosittain järjestettävään Vuoden Terrierikasvattaja -kilpailuun. Kyseisestä kilpailusta löytyy lisää tietoa vielä sivulla Toiminta.

Pääset listalle lähettämällä alta löytyvän lomakkeen sähköpostiin deehukka@gmail.com otsikolla "VTY kasvattaja"! Lomakkeesta täytetään ISOILLA KIRJAIMILLA kirjoitetut kohdat, ja kuvaukseen voit kirjoittaa juuri niin pitkästi kuin haluat. Voit myös halutessasi päivittää kennelisi tietoja lähettämällä samaan osoitteeseen viestiä asianmukaisella otsikolla.

<div class="boksi">
<h3><a href="http://KENNELIN OSOITE">KENNELI</a> (MAA)</h3>
<p>"KUVAUS KENNELISTÄ"</p>
<p><a href="mailto:SÄHKÖPOSTISI">NIMESI</a> | KASVATUSRODUT</p>
</div>

kasvattajalista

Päivitetty viimeksi: 12.9.2021, lisätty Scrambling Kids

Culmore (Suomi)

"Kennel Culmore sai alkunsa keväällä 2020. Meillä asuu vehnien lisäksi myös muutama suursnautseri ja tulevaisuudessa tiluksilla toivotaan mahdollisesti tassuttelevan myös joitain muita terrierirotuja."

suba | vehnäterrieri

Korpinmusta (Suomi)

"Vuonna 2016 toimintansa aloittanut rennolla tahdilla etenevä piirroskenneli. Rotuvalikoimaamme kuuluu useampia rotuja, mutta "ykkösrotumme" on borderterrieri."

Tinu | borderterrieri

Scrambling Kids (Kanada)

"Scrambling Kids on pienesti terriereitä, pääasiassa bullterriereitä, kasvattava kennel Kanadassa. Täällä meillä on sakki täynnä munapäitä sekä muutamia muita rotuja, joten meno on sen mukaista. Arki on villiä ja energistä, joten jos se kuulostaa hyvältä, tervetuloa peremmälle."

Nessu | bullterrieri

SpeedyBork's (Suomi)

"Kuten nimestä saattaa päätellä, kasvatamme hurrrjan nopeita puupereita! Tai ainakin yritämme (Borkker ylös sieltä! Oot nukkunu jo 15h tänää!) Rennolla meiningillä ja iloisella mielellä sekä hulvattomalla asenteella rakastettuja koiria!"

Deen T | norfolkinterrieri

Zappier (Englanti)

"Virtuaalikennel Zappier perustettiin 27. elokuuta 2019 kasvattamaan kaikkia terriereitä, mutta maaliskuussa 2021 kasvatusroduksi jäi pelkkä staffordshirenbullterrieri. Kenneli majoittaa myös muutamia muunrotuisia terriereitä, mutta pääpainotuksemme on myös "nanny dogina" tunnetussa staffissa."

Dee | staffordshirenbullterrieri

Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by evia & Milja, Dee  |  Tämä on virtuaalinen rotujärjestö! This is a sim game breed association!