since 2019
Zappier

Huom! Huomaathan, että kyseessä on virtuaalikoiria kasvattava kennel, jolla ei ole mitään tekemistä oikean elämän tai oikeiden koirien kasvattamisen kanssa. Lue lisää virtuaalikoiratoiminnasta tältä sivulta.


Zappierilaista energiaa

Eloisaa ja energistä tarkoittavasta englannin kielen sanasta "zappy" väännetty kasvatusnimi Zappier kattaa alleen kaksi elämäniloista rotua, staffordshirenbullterrierit ja dalmatiankoirat. Kennel on ollut toiminnassa 27. elokuuta 2019 lähtien, tosin dalmatialaiset ovat vielä tätä uudempi lisäys ja astuivat kuvaan vasta vuoden 2021 lokakuussa.

Staffit jakavat mielipiteitä, ja usein niiden kova ulkonäkö herättääkin monenlaisia ennakkoluuloja. Zappierin laumasta noin puolet muodostavat staffit saattavatkin näyttää hurjilta ja karuilta, mutta ovat ehdottomasti hyvin ystävällisiä ja ihmisrakkaita. Dalmatialaiset taas ovat lähes kenelle tahansa tuttu rotu, ja ne tunnistaakin helposti niiden valkoista vartaloa peittävistä pilkuista. Englantilaisessa Gloucestershiren kreivikunnassa sijaitseva kennel Zappier tähtää monipuolisten, sekä käyttöön että näyttöön sopivien staffien ja dalmisten kasvattamiseen.

Jos sinulla on mitä tahansa asiallista kysyttävää tai kommentoitavaa Zappieriin liittyen, voi minua nykäistä hihasta sähköpostitse tai Karvaturrit-foorumilla, jolta löydyn nimimerkillä Dee. Joka tapauksessa toivotan sinut tervetulleeksi kennel Zappieriin!

Dee sekä staffit ja pilkkupeput
Ulkoasu © Dee
Staffi © Buddystaff's (luvalla!)
Tausta © Unsplash
Tekstit © Dee
Zappier on virtuaalikennel!
Zappier is a sim game kennel!
Kasvattajasuosituksia
Culmore
Foxford
Korpinmusta
Lempein
Scrambling Kids
SpeedyBork's
Vulture