VCLL
img

Huom! Huomaathan, että kyseessä on virtuaalikoirien rotujärjestö, jolla ei ole mitään tekemistä oikean elämän tai oikeiden koirien rotujärjestöjen kanssa. Lue lisää virtuaalikoiratoiminnasta tältä sivulta.


VCLL:n kasvattajalista

Virtuaalisen Collieliiton jäseniksi otetaan nykyisiä ja tulevia collieita kasvattavia kenneleitä. Jos oma collieita edes pienimuotoisesti kasvattava kennelisi puuttuu, voit ilmoittaa itsesi listalle!

Kaikki kasvattajalistallemme ilmoittautuneet kennelit osallistuvat automaattisesti järjestämissämme collieiden mestaruuskisoissa kasvattajaluokkaan, jossa saa pisteitä vuosittain järjestettävään Vuoden Colliekasvattaja -kilpailuun. Kyseisestä kilpailusta löytyy lisää tietoa vielä sivulla Toiminta.

Pääset listalle lähettämällä alta löytyvän lomakkeen sähköpostiin deehukka@gmail.com otsikolla "VCLL kasvattaja"! Lomakkeesta täytetään ISOILLA KIRJAIMILLA kirjoitetut kohdat, ja kuvaukseen voit kirjoittaa juuri niin pitkästi kuin haluat. Voit myös halutessasi päivittää kennelisi tietoja lähettämällä samaan osoitteeseen viestiä asianmukaisella otsikolla.

<td class="boksi" valign="top" style="width:400px">
<h3><a href="http://KENNELIN OSOITE">KENNELI</a> (MAA)</h3>
<p>"KUVAUS KENNELISTÄ"</p>
<p><a href="mailto:SÄHKÖPOSTISI">NIMESI</a> | KASVATUSRODUT</p>
</td>

Kasvattajalista

Päivitetty viimeksi: 29.10.2022, Magnild lisätty

Gloomkiller (Puola)

"Gloomkiller on syksyllä 2018 perustettu kennel, jonka nimen alle on tarkoitus kasvattaa suurella sydämellä terveitä ja rodunomaisia collieita."

Crissu | sileäkarvaiset colliet

Joystorm (Suomi)

"Joystorm on sileäkarvaisia collieita ja pienimuotoisemmin myös pitkäkarvaisia collieita kasvattava kennel, joka on perustettu helmikuussa 2017. Kasvatustyössämme tärkeitä tavoitteita ovat tasasukuisuus sekä luonnollisesti pentujen terveys ja rodunomaisuus."

Dee | molemmat muunnokset

Lehtipolku (Suomi)

"Rentoa ja rauhallista pitkäkarvaisten collieiden kasvatusta. Kenneli on perustettu syyskuussa 2021 ja kasvatus on tarkoin harkittua ja suunniteltua jokaisen pentueen kohdalla."

Sienna | pitkäkarvaiset colliet

Magnild (Norja)

"Magnild on virtuaalisessa Norjassa sijaitseva kennel, joka kasvattaa sileäkarvaisten collieiden lisäksi shetlanninlammaskoiria ja mudeja. Meiltä löytyy collieita sekä näyttöön että käyttöön, ja kilpailemme koirien kanssa aktiivisesti. Muita tärkeitä arvoja kasvatuksessamme on tietenkin terveys ja rodunomaisuus."

Nessu | sileäkarvaiset colliet

Sotasielun (Suomi)

"Sotasielun on elokuussa 2020 perustettu kennel. Tavoitteenamme on kasvattaa terveitä ja rodunomaisia monipuoliseen harrastamiseen soveltuvia collieita."

Salama | molemmat muunnokset

Valhallan (Suomi)

"Valhallan perustettiin alkukesästä 2019. Kasvatamme terveitä ja rodunomaisia collieita näyttöön ja käyttöön."

suba | molemmat muunnokset

Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by evia & Milja  |  Tämä on virtuaalinen rotujärjestö! This is a sim game breed association!