Joystorm

Huom! Huomaathan, että kyseessä on virtuaalikoiria kasvattava kennel, jolla ei ole mitään tekemistä oikean elämän tai oikeiden koirien kasvattamisen kanssa. Lue lisää virtuaalikoiratoiminnasta tältä sivulta.


Puikkonokkien valtakunta

Helmikuun kymmenes päivä vuonna 2017 sai alkunsa Joystorm. Niin pitkä- kuin sileäkarvaisiakin collieita vilisevä virtuaalikennel on kasvattanut aiemmin muitakin rotuja, joista vain colliet pyörivät edelleen mukana. Joystormissa painotetaan mahdollisimman tasapainoisesti sekä koirien ulkoisiin että sisäisiin ominaisuuksiin: koiramme eivät edusta tarkasti vain käyttö- tai näyttölinjaa, vaan painottavat elämänsä aikana vähän molempiin. Koirien terveys ja hyväluonteisuus ovat kuitenkin kaikista ylimmät tavoitteemme, ja kaikki koiristamme ovat ennen kaikkea rakastettuja perheenjäseniä.

Joystormin kennelillä on laajat ja kattavat, toisaalta myös vähän vanhanaikaiset tilat virtuaalisella Keuruulla. Kennelin tontilta löytyy kaksikerroksinen talo, pelto koiria sekä kennelillä järjestettäviä kilpailuita varten, lampola ja oma ranta. Sääolosuhteiden ollessa kehnommat Joystorm vuokraa tapahtumia varten muutaman kilometrin päässä sijaitsevaa sisähallia, joka on VCLL:n omistuksessa.

Jos sinulla on mitä tahansa asiallista kysyttävää tai kommentoitavaa Joystormiin liittyen, voi minua nykäistä hihasta sähköpostitse tai Karvaturrit-foorumilla, jolta löydyn nimimerkillä Dee. Joka tapauksessa toivotan sinut tervetulleeksi virtuaaliselle Keuruulle kennel Joystormin tiloihin!

Dee ja puikkonokat
Ulkoasu © Dee
Collie © Ivan Růžička
Tausta © Pixabay
Tekstit © Dee
Joystorm on virtuaalikennel!
Joystorm is a sim game kennel!
Colliekasvattajia
Gloomkiller
Lehtipolku
Sotasielun
Valhallan
Muita suosituksia
Aoire
Kaukovalta
Paimensielun
SpeedyBork's