10th Tranquil kelpies and border collies

Huom! Huomaathan, että kyseessä on virtuaalikoiria kasvattava kennel, jolla ei ole mitään tekemistä oikean elämän tai oikeiden koirien kasvattamisen kanssa. Lue lisää virtuaalikoiratoiminnasta tältä sivulta.


Koiramaailman työnarkomaanit

Australiankelpie ja bordercollie ovat molemmat älykkäitä, erinomaisia harrastuskavereita, jotka paneutuvat tehtäväänsä intohimoisesti ja keskittyneesti. 10th Tranquilin kasvatustyö pyrkii vaalimaan näitä ominaisuuksia kummassakin rodussa ja samalla keskittymään koirien fyysiseen sekä psyykkiseen terveyteen. Kennel perustettiin 6. kesäkuuta 2021, kun huomasin virtuaalisten bordercollieiden kummittelevan edelleen mielessäni, vaikka karsin ne jonkin aikaa sitten Joystormin kasvatusroduista. Siispä syntyi 10th Tranquil, jonka toiseksi kasvatusroduksi valikoitui australiankelpie.

10th Tranquilin koirat muuttivat huhtikuussa 2022 Ruotsista Kanadaan, lähelle Kalliovuoria. Kennelin omistava pariskunta pyörittää lisäksi sen yhteydessä pientä maatilaa, joten kuvioon kuuluu myös ankkoja, lehmiä, hevosia ja lampaita, joiden kanssa koirat pääsevät harjoittelemaan paimentamista. 10th Tranquilin tiloilta löytyy pieni kenttä koirien kanssa harrastamista varten, ja aivan tontin vieressä on useita kauniita metsäreittejä lenkkeilyyn.

Jos sinulla on mitä tahansa asiallista kysyttävää tai kommentoitavaa 10th Tranquiliin liittyen, voi minua nykäistä hihasta sähköpostitse tai Karvaturrit-foorumilla, jolta löydyn nimimerkillä Dee. Joka tapauksessa toivotan sinut tervetulleeksi Kanadaan!

Dee ja pirtsakat paimenet
Ulkoasu © Dee
Kelpie © Bohemian Tarn
Tausta © Unsplash
Tekstit © Dee
10th Tranquil on virtuaalikennel!
10th Tranquil is a sim game kennel!
Kasvattajasuosituksia
Guthrun
Hiljamielen
Incide
Kuparipulverin
Quarterback
Standby's
Vilinä