10th Tranquil kelpies and border collies

Huom! Huomaathan, että kyseessä on virtuaalikoiria kasvattava kennel, jolla ei ole mitään tekemistä oikean elämän tai oikeiden koirien kasvattamisen kanssa. Lue lisää virtuaalikoiratoiminnasta tältä sivulta.


Kasvatustavoitteeni

Kasvatan sekä käyttöön että näyttöön sopivia australiankelpieitä ja bordercollieita. Vanhemmiksi valitaan vain terveystutkittuja, kilpailleita koiria, jotka eivät ole liian läheistä sukua keskenään: vanhemmilla ei saisi näkyä viidenkään polven sukutaulussa samoja nimiä. Tarkoituksena on, että jokainen yhdistelmä edistäisi rotunsa terveyttä ja tuottaisi rodunomaisia, perhe- ja harrastuskoiriksi sopivia pentuja. Pyrin noudattamaan jalostuksessani IRL australiankelpieiden ja bordercollieiden jalostuksen tavoiteohjelmia.

Myyntiehdot

Pienet 10th Tranquililaiset lähtevät sekä virtuaalikenneleille ja -talleille että ainoiksi koiriksi tai Instagram-kenneleille. En odota kaikilta kasvateiltani kisatuloksia tai varsinkaan kasvatuskäyttöä, vaan pidän tärkeimpänä sitä, että koiralla on jotain tekemistä, oli se sitten kilpaileminen, tarinat tai vaikka piirretyt kuvat. Realistisuussyistä koiran perustietoja (virallinen nimi, sukupuoli, syntymäaika, suku) ei saa muuttaa missään vaiheessa sen elämää.

Odotan kasvattieni omistajien tai tulevien omistajien kommunikoivan avoimesti ja rehellisesti koiran tulevaisuuden suunnitelmista, sivunmuutoksista ja mahdollisista viivästyksistä tai muista suunnitelmanmuutoksista. Kaiken ei tarvitse aina mennä täydellisesti, kunhan pysyn edes jossain määrin kartalla kasvattieni elämästä, vähintään niiden senhetkisistä nettisivuista! Jos en saa kasvattini omistajaa kiinni ja sen sivut katoavat tai niillä ei näy toimintaa yli vuoteen, minulla on oikeus ottaa kasvattini takaisin.

Joutuessasi jostain syystä luopumaan koirasta voit itse päättää, tarjoatko sitä takaisin minulle vai myytkö sen jollekin muulle. Odotan kuitenkin saavani tietää aina, jos kasvattini vaihtaa omistajaa, ja uutta omistajaa on myös tiedotettava minun myyntiehdoistani. Ne pitävät paikkansa, vaikka koira myytäisiinkin eteenpäin.

Tulokset kasvattajaluokasta (YVNL)

20.5.2022 Nessu – "Esimerkillinen ryhmä kolmesta nartusta ja yhdestä uroksesta. Erinomaisia kasvatteja kolmesta eri yhdistelmästä. Jokaisella on rodulleen tyypilliset piirteet ja rakenteet. Onnittelut erittäin hienosta kasvattiryhmästä!" – KAS1 KP ROP-kas

28.10.2022 Pika – "Kasvattajaryhmässä kaikilla yksilöillä on erinomaiset rotuleimat! Ryhmässä on tasaisesti puutteita ja hyviä ominaisuuksia, joiden vuoksi ryhmä on tasainen." – KAS1 KP ROP-kas

20.5.2022 vFINW-22 ak: Back Up On My Feet, Bangarang, It's My Wildest Dream, With A Beautiful Nightmare KAS1 KP ROP-kas (t: Nessu)
28.10.2022 RN Suomi ak: Back Up On My Feet, Bangarang, It's My Wildest Dream, Make Something of Today KAS1 KP ROP-kas (t: Pika)
26.11.2022 RN Suomi ak: Back Up On My Feet, Bangarang, Make Something of Today, With A Beautiful Nightmare KAS1 KP ROP-kas (t: nisha)
10.12.2022 vEUW-22 ak: Back Up On My Feet, It's My Wildest Dream, Make Something of Today, With A Beautiful Nightmare KAS1 (t: Pika)

Muut saavutukset

Vuoden 2022 ASCA-koirakasvattaja (vASCK-22)

Vuoden 2023 ASCA-koirakasvattaja (vASCK-23)

Ulkoasu © Dee
Kelpie © Bohemian Tarn
Tausta © Unsplash
Tekstit © Dee
10th Tranquil on virtuaalikennel!
10th Tranquil is a sim game kennel!
Kasvattajasuosituksia
Guthrun
Hiljamielen
Incide
Kuparipulverin
Quarterback
Standby's
Vilinä