10th Tranquil

border collies and kelpies

Suosittelen

Guthrun (Crissu)
Hallitun Kaaoksen (Eve)
Hiljamielen (Sparkle)
Incide (Deneo)
Kelria (Yasemin)
Nakkisoppa (Minttu)
Paimensielun (Salama)
Pimeyteen Kadonnut (Pika)
Quarterback (Enyo)
Standby's (Deneo)
Valhallan (suba)
Vindkraft (Cassidy)

Duckstruck's (kn, skn)
Elysian (whippe)
Foxphoria (belgit)
Hallatarun (siphus, slk)
Indigo Land (shelam)
Joystorm (clk)
Lacuna (cocspa, walspa)
Sturmfrei (sp)
Zappier (stbter)

Kasvatustavoitteemme

10th Tranquilin tärkeimpiä kasvatustavoitteita ovat pentujen tasasukuisuus, sisäsiitoksen välttäminen (vanhemmilla ei samoja nimiä näkyvissä viiden polven sukutaulussa) sekä tietysti kasvattiemme rodunmukaisuus ja sopivuus harrastus- ja perhekoiriksi. Jokainen 10th Tranquilin asukas terveystutkitaan viimeistään ennen kuin astuttamista edes harkitaan, ja lisäksi tulevat vanhemmat saavat todistaa ominaisuutensa kisakentillä. Vaikka suurin osa koirista onkin valittu nimenomaan kasvatuskäyttöä varten, suunnitellaan yhdistelmät aina huolella ja siten, että jalostustyö edistäisi paimenkoirien terveyttä sekä rodunmukaisia ominaisuuksia.

Pentuekokomme pidetään mahdollisimman kohtuullisina, jotta samat sukulinjat eivät yleistyisi liikaa. Pentueet, joiden vanhempina toimivat tuontikoirat tai hyvin lyhytsukuiset koirat, rajoitetaan enintään neljään pentuun, kun taas pitkäsukuisia tai muuten vain yleisen suvun pentueita voidaan rajoittaa kolmeen pentuun.

Luovutusehdot

Jos olet varaamassa pentua 10th Tranquilista, odotan sinun lukevan nämä ehdot läpi ja noudattavan niitä. Sääntöjä rikottaessa voin rikkeen vakavuudesta riippuen ottaa kasvattini sinulta takaisin varoittamatta.

1. Luovutan pennun lähtökohtaisesti lähes millaiseen tahansa kotiin (kuten Instagram-kenneliin, ensimmäiseksi virtuaalilemmikiksi tai virtuaalitallille), kunhan pentu ei jää pelkäksi koristeeksi. Toiminta voi näkyä vaikkapa päiväkirjana, kilpailuna tai uusina piirrettyinä kuvina koiran sivulla.

2. Kasvatin tärkeimpiä tietoja ei saa muuttaa; sen vanhempien, virallisen nimen, sukupuolen, värin ja syntymäajan on pysyttävä sivulla muuttumattomina. Kutsumanimeä ja kuvia saa vaihtaa hyvän maun rajoissa.

3. Jos luovut koirasta, voit joko tarjota sitä takaisin 10th Tranquiliin tai myydä eteenpäin, kunhan pidät huolen, että uusi omistaja täyttää määrittämäni luovutusehdot. Uudet sivut on aina ilmoitettava minulle.

4. Kasvattini sivut eivät saa kadota netistä, vaan sen menehtyessä ne on tallennettava esimerkiksi Wayback Machinella. Tässäkin tapauksessa uudet sivut on ilmoitettava minulle.

5. Jokaiselle pennulle lähtee mukaan jalostusoikeus, mutta oletan kasvatinomistajien käyttävän maalaisjärkeä. Yhtä koiraa saa käyttää enintään kahteen pentueeseen, joista jälkimmäiseen on suositeltavaa olla hyvät perustelut. Virtuaalikoiramaailman pienissä piireissä suvut yleistyvät helposti.

Ulkoasun kuvat © Boggas (CC BY-SA 3.0), IketaniDaisei (CC BY-SA 4.0) - Koristekuvat © Pixabay - Tämä on virtuaalikenneli / virtuaalikoira! This is a sim game kennel / dog!