Duckstruck's
virtuaaliset kultaisetnoutajat ja sileäkarvaiset noutajat

Huom! Huomaathan, että kyseessä on virtuaalikoiria kasvattava kennel, jolla ei ole mitään tekemistä oikean elämän tai oikeiden koirien kasvattamisen kanssa. Lue lisää virtuaalikoiratoiminnasta tältä sivulta.


Kasvatustavoitteeni

Kasvatan sekä käyttöön että näyttöön sopivia kultaisianoutajia ja sileäkarvaisia noutajia. Vanhemmiksi valitaan vain terveystutkittuja, kilpailleita koiria, jotka eivät ole liian läheistä sukua keskenään: vanhemmilla ei saisi näkyä viidenkään polven sukutaulussa samoja nimiä. Tarkoituksena on, että jokainen yhdistelmä edistäisi rotunsa terveyttä ja tuottaisi rodunomaisia, perhe- tai harrastuskoiriksi sopivia pentuja. Pyrin noudattamaan jalostuksessani IRL kultsujen jalostuksen tavoiteohjelmaa ja IRL flättien jalostuksen tavoiteohjelmaa.

Myyntiehdot

Pienet Duckstruck'silaiset lähtevät sekä virtuaalikenneleille ja -talleille että ainoiksi koiriksi tai Instagram-kenneleille. En odota kaikilta kasvateiltani kisatuloksia tai varsinkaan kasvatuskäyttöä, vaan pidän tärkeimpänä sitä, että koiralla on jotain tekemistä, oli se sitten kilpaileminen, tarinat tai vaikka piirretyt kuvat. Realistisuussyistä koiran perustietoja (virallinen nimi, sukupuoli, syntymäaika, suku) ei saa muuttaa missään vaiheessa sen elämää.

Odotan kasvattieni omistajien tai tulevien omistajien kommunikoivan avoimesti ja rehellisesti koiran tulevaisuuden suunnitelmista, sivunmuutoksista ja mahdollisista viivästyksistä tai muista suunnitelmanmuutoksista. Kaiken ei tarvitse aina mennä täydellisesti, kunhan pysyn edes jossain määrin kartalla kasvattieni elämästä, vähintään niiden senhetkisistä nettisivuista! Jos en saa kasvattini omistajaa kiinni ja sen sivut katoavat tai niillä ei näy toimintaa yli vuoteen, minulla on oikeus ottaa kasvattini takaisin.

Joutuessasi jostain syystä luopumaan koirasta voit itse päättää, tarjoatko sitä takaisin minulle vai myytkö sen jollekin muulle. Odotan kuitenkin saavani tietää aina, jos kasvattini vaihtaa omistajaa, ja uutta omistajaa on myös tiedotettava minun myyntiehdoistani. Ne pitävät paikkansa, vaikka koira myytäisiinkin eteenpäin.

Tulokset kasvattajaluokasta (YVNL)

tuomari 00.00.0000 – sanallinen – arvosana

30.12.2021 vWW-21 kn: Alces Alces, Foreverhorn, Martes Martes, Swiftwing KAS1 KP ROP-kas (t: Yasemin)
20.5.2022 vFINW-22 kn: Foreverhorn, Lutra Lutra, Snafflefang, Swiftwing KAS2 KP (t: nisha)
20.5.2022 vFINW-22 nsn: Hardyblue, Ozarkblue, Radioimmunoelectrophoresis, Test Drive KAS1 KP ROP-kas (t: nisha)
3.6.2022 KR Ruotsi kn: Alces Alces, Foreverhorn, Martes Martes, Snafflefang KAS1 KP ROP-kas BIS4-kas (t: Nikke)
23.6.2022 KV Viro kn: Alces Alces, Foreverhorn, Snafflefang, Swiftwing KAS1 KP ROP-kas BIS4-kas (t: Lume)
Ulkoasu © Dee
Kultsut © Unsplash
Tausta © Unsplash
Tekstit © Dee
Duckstruck's on virtuaalikennel!
Duckstruck's is a sim game kennel!
Double Play
Leaxdal
Owl Eye's
Solmusielun
Soulbreaker
Tuurilla
Unimaan
Valhallan