Duckstruck's
virtuaaliset kultaisetnoutajat ja sileäkarvaiset noutajat

Huom! Huomaathan, että kyseessä on virtuaalikoiria kasvattava kennel, jolla ei ole mitään tekemistä oikean elämän tai oikeiden koirien kasvattamisen kanssa. Lue lisää virtuaalikoiratoiminnasta tältä sivulta.


Noutavat vesipedot

Kasvatusnimi Duckstruck's rekisteröitiin virtuaalisessa Norjassa 7. helmikuuta 2020. Kennelimme kasvatusrotuina ovat maailman tunnetuimpiin kuuluva kultainennoutaja sekä iloinen ja eloisa sileäkarvainen noutaja, joskin kennelimme majoittaa tiloihinsa myös muutamia muita noutajiksi lukeutuvia koiria. Duckstruck'sin kasvatustyön tavoitteena on säilyttää kasvattiemme alkuperäiset noutajanvietit ja samalla noudattaa myös rotumääritelmän mukaista rakennetta.

Duckstruck'silla on melko vaatimattomat tilat pienen Undredalin kylän reunalla. Keskellä aidattua tonttia on pieni, punainen talo, jonka suurin osa huoneista on varattu lähinnä koirien käyttöön. Tontin aitojen sisällä on kuitenkin koirille sopivasti juoksutilaa ja onpa sille mahdutettu pieni, lämmittämätön ulkorakennuskin esimerkiksi agilityn tai tokon treenaamista varten. Duckstruck'sin taloon syntyy vuosittain muutama noutajapentue, jotka tottuvat perhe-elämään heti pienestä pitäen.

Jos sinulla on mitä tahansa asiallista kysyttävää tai kommentoitavaa Duckstruck'siin liittyen, voi minua nykäistä hihasta sähköpostitse tai Karvaturrit-foorumilla, jolta löydyn nimimerkillä Dee. Joka tapauksessa toivotan sinut tervetulleeksi Undredaliin!

Dee & kultaiset & flätit
Ulkoasu © Dee
Kultsut © Unsplash
Tausta © Unsplash
Tekstit © Dee
Duckstruck's on virtuaalikennel!
Duckstruck's is a sim game kennel!
Noutajakasvattajia
Double Play
Owl Eye's
Valhallan
Muita suosituksia
La Lluvia
Solmusielun
Tuurilla