since 2019
Zappier

Huom! Huomaathan, että kyseessä on virtuaalikoiria kasvattava kennel, jolla ei ole mitään tekemistä oikean elämän tai oikeiden koirien kasvattamisen kanssa. Lue lisää virtuaalikoiratoiminnasta tältä sivulta.


Kasvatustavoitteeni

Kasvatan sekä käyttöön että näyttöön sopivia staffordshirenbullterriereitä ja dalmatialaisia. Vanhemmiksi valitaan vain terveystutkittuja, kilpailleita koiria, jotka eivät ole liian läheistä sukua keskenään: vanhemmilla ei saisi näkyä viidenkään polven sukutaulussa samoja nimiä. Tarkoituksena on, että jokainen yhdistelmä edistäisi rotunsa terveyttä ja tuottaisi rodunomaisia, perhe- tai harrastuskoiriksi sopivia pentuja. Pyrin noudattamaan jalostuksessani IRL staffien JTO:ta sekä PEVISA:a ja IRL dalmatialaisten JTO:ta.

Myyntiehdot

Pienet Zappierilaiset lähtevät sekä virtuaalikenneleille ja -talleille että ainoiksi koiriksi tai Instagram-kenneleille. En odota kaikilta kasvateiltani kisatuloksia tai varsinkaan kasvatuskäyttöä, vaan pidän tärkeimpänä sitä, että koiralla on jotain tekemistä, oli se sitten kilpaileminen, tarinat tai vaikka piirretyt kuvat. Realistisuussyistä koiran perustietoja (virallinen nimi, sukupuoli, syntymäaika, suku) ei saa muuttaa missään vaiheessa sen elämää.

Odotan kasvattieni omistajien tai tulevien omistajien kommunikoivan avoimesti ja rehellisesti koiran tulevaisuuden suunnitelmista, sivunmuutoksista ja mahdollisista viivästyksistä tai muista suunnitelmanmuutoksista. Kaiken ei tarvitse aina mennä täydellisesti, kunhan pysyn edes jossain määrin kartalla kasvattieni elämästä, vähintään niiden senhetkisistä nettisivuista! Jos en saa kasvattini omistajaa kiinni ja sen sivut katoavat tai niillä ei näy toimintaa yli vuoteen, minulla on oikeus ottaa kasvattini takaisin.

Joutuessasi jostain syystä luopumaan koirasta voit itse päättää, tarjoatko sitä takaisin minulle vai myytkö sen jollekin muulle. Odotan kuitenkin saavani tietää aina, jos kasvattini vaihtaa omistajaa, ja uutta omistajaa on myös tiedotettava minun myyntiehdoistani. Ne pitävät paikkansa, vaikka koira myytäisiinkin eteenpäin.

Tulokset kasvattajaluokasta (YVNL)

tuomari 00.00.0000 – sanallinen – arvosana

21.11.2021 vEUW-21 stbter: Berry Hill, Gray World Gap, Smaltite, Stone's Throw KAS1 (t: Pika)
30.12.2021 vWW-21 stbter: Berry Hill, Gray World Gap, Quartz, Smaltite KAS1 KP ROP-kas BIS2-kas (t: nisha)
20.5.2022 vFINW-22 stbter: Ancient Grotto, Berry Hill, Gray World Gap, Tadpole Fens KAS1 KP ROP-kas (t: Nikke)
3.6.2022 KR Ruotsi stbter: Ancient Grotto, Berry Hill, Quartz, Smaltite KAS1 KP ROP-kas (t: nisha)
4.6.2022 KR Suomi stbter: Ancient Grotto, Berry Hill, Quartz, Smaltite KAS1 KP ROP-kas BIS3-kas (t: Nikke)
5.6.2022 KV Suomi stbter: Ancient Grotto, Berry Hill, Duskgrim, Smaltite KAS1 KP ROP-kas (t: Pika)
23.6.2022 KV Viro stbter: Ancient Grotto, Berry Hill, Duskgrim, Stone's Throw KAS1 KP ROP-kas BIS2-kas (t: Lume)
10.12.2022 vEUW-22 stbter: Ancient Grotto, Arglebargle, Berry Hill, Moss Blanket KAS1 KP ROP-kas (t: Pika)
Ulkoasu © Dee
Staffi © Buddystaff's (luvalla!)
Tausta © Unsplash
Tekstit © Dee
Zappier on virtuaalikennel!
Zappier is a sim game kennel!
Kasvattajasuosituksia
Culmore
Foxford
Korpinmusta
Lempein
Scrambling Kids
SpeedyBork's
Vulture