Korpikosken Ravitalli

Korpikosken kasvatustoiminta

Korpikoskessa kasvatetaan lämminverisiä, kylmäverisiä sekä ponikokoisia ravureita kolmella eri kasvatusnimellä. Ravitallina painotamme tietysti erityisesti kasvattiemme nopeuteen. Meille onkin tärkeää, että vanhemmat ovat startanneet ja näin osoittaneet kykynsä käytännössä.

Lähtökohtaisesti myymme kasvattimme ravureiksi, mutta koska joka ikinen ravisukuinenkaan varsa ei loppujen lopuksi sovellu ravuriksi, voidaan tästä kuitenkin joustaa. Kovin tiukkoja myyntiehtoja tai vaatimuksia kasvattiemme uusille kodeille meillä ei ole, mutta odotan kuitenkin, että varsa rekisteröidään VRL:ään, että sen sivut pidetään tallessa vähintään Wayback Machinessa ja ettei sen perustietoja muuteta.

Myös tilausvarsat ovat hyvinkin mahdollisia, joten aina kannattaa kysellä! Oli kyseessä tilausvarsa tai jo valmiiksi myynnistä löytyvä yksilö, voit ottaa yhteyttä sähköpostiin deehukka@gmail.com tai Keskustassa nimimerkkiin Dee ja kertoa itsestäsi ja varsan tulevasta kodista lisää.


♡ kasvattajanimi Korpikosken tai Kosken tai Backwoods ♡ kasvattajatalli KORP6081 ♡ kasvattaja VRL-13383 ♡ syntymämaa Suomi

Kasvatit 2021

rotu-o./t. ei kasvatteja s. 00.00.2021 isäemä om. VRL-13383

Ulkoasu © VRL-13383, VRL-03840, jonbgem (lisenssi)
Korpikoski on virtuaalitalli ja kaikki sivuillamme on täysin mielikuvituksen tuotetta!