img
virtuaalinen terrieriyhdistys

Tervetuloa VTY:n sivuille!

Virtuaalinen Terrieriyhdistys muutti uusille sivuille ja aktivoitui maaliskuussa 2021. Aiemmasta historiasta ei ole paljon tietoa, mutta VTY on ollut pystyssä jo kauan ennenkin, viimeksi Niken ylläpitämänä.

VTY kattaa alleen kaikki FCI 3 -roturyhmän terrierit sekä muutaman EFR:stä löytyvän terrierirodun. Järjestön tavoitteena on listata terrierikasvattajia, järjestää terrierin omistajille toimintaa ja samalla tutustuttaa useampia virtuaalikoiraharrastajia upeaan terrierien maailmaan. Sivuiltamme löytyy myös lyhyet esittelyt kaikista eri terrieriroduista.

Tällä hetkellä aktiivisia terrierikasvattajia ei ole virtuaalimaailmassa paljon, ja olisi mahtavaa, jos VTY voisi toiminnallaan innostaa lisää harrastajia kasvattamaan tai omistamaan terriereitä, edes pienimuotoisesti.

Terrieriyhdistys pitää vuosittain terriereille rajattuja mestaruuskisoja useista eri lajeista, etenkin terriereille kaikista rodunomaisimmista. Pidämme vuosittain myös kilpailun nimeltä Vuoden Terrierikasvattaja, jossa liiton listaukseen ilmoittautuneet terrierikasvattajat keräävät kasvatteineen pisteitä vuoden mestaruuskisoista, ja parhaiten pärjännyt kennel palkitaan.

Tervetuloa tutustumaan VTY:n kasvattajiin ja toimintaan!
- Dee (deehukka@gmail.com)

Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by evia & Milja, Dee  |  Tämä on virtuaalinen rotujärjestö! This is a sim game breed association!