VPKK

VASCPL-laatuarvostelu

VASCPL järjestää virtuaalisille ASCA-paimenkoirille laatuarvostelutilaisuuksia, joiden tarkoituksena on mitata ja arvioida koiran ominaisuuksia ASCA-paimenkoirana. Laatuarvostelu painottuu koiran omiin meriitteihin VASCPL:n alaisissa kilpailuissa ja koiraan itseensä, mutta siinä mitataan myös koiran jälkeläisilleen periyttämiä paimenkoiran taitoja sekä koiran suvun menestystä.

Tällä hetkellä erillisiä osallistumistilaisuuksia ei järjestetä, vaan laatuarvosteluun osallistuminen toimii jonottamalla. Tarkempaa tietoa osallistumisesta löytyy sivulta Osallistu.

Suosittelen lukemaan läpi ainakin arviointiperusteet sivulta Pisteytys sekä osallistumisohjeet. Etenkin pisteytys saattaa muuttua aina välillä heijastamaan paremmin sitä, millainen on virtuaalimaailmassa hyvä paimenkoira!

Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by evia & Milja, Bas Bloemsaat (CC BY-NC-SA 2.0), Dee

Huom! Huomaathan, että kyseessä on virtuaalikoirien harrastustoiminta, jolla ei ole mitään tekemistä oikean elämän tai oikeiden koirien koe- ja harrastustoiminnan kanssa. Lue lisää virtuaalikoiratoiminnasta tältä sivulta.