VPKK

ASCP-laatuarvostelu

VASCPL:n järjestämän virallisen ASCA-paimenkoiralaatuarvostelun lisäksi järjestää yhdistys myös leikkimielisempiä arviointitilaisuuksia paimenkoiran pennuille. Laatuarvostelussa mitataan pennun sopivuutta ASCA-paimennuskokeisiin arvioimalla sen rakennetta, luonnetta ja sukua.

Laatuarvosteluun ovat tervetulleita alle 1 vuoden ikäiset VASCPL:n hyväksymien rotujen pennut, joilla on toimivat sivut sekä VFCI:n rekisterinumero. Pentu ei saa olla kilpaillut vielä ollenkaan, ja koirat, joiden sivulla on kisatuloksia hylätään. Jos pennun sivulla ei lue ikää, oletetaan sen olevan alle vuoden vanha.

Katso lisätietoa pisteytyksestä

Tilaisuudet

Tällä hetkellä virtuaalisten paimennuspentujen laatuarvostelu on kokeiluvaiheessa, ja osallistuminen tapahtuu jonotusmuotoisesti. Yhdellä omistajalla voi olla jonottamassa kerralla enintään 3 koiraa, ja jono pyritään tyhjentämään vähintään kerran kuussa.

Osallistua voi sähköpostiosoitteeseen deehukka@gmail.com otsikolla ASCP tällä lomakkeella:
VTR-00000 ROTUKOODI <a href="HTTP://KOIRAN SIVUN OSOITE">KOIRAN VIRALLINEN NIMI</a><br>

Jonossa (viimeksi tyhjennetty 16.10.2023)
ei koiria

Palkitut

ASCP-I
ei koiria

ASCP-II
VTR-25728 apk Solmusielun Tänäänkö Tuulet Kannoille Jäävät 10 + 5 + 0 + 2 = 17p

ASCP-III
ei koiria

Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by evia & Milja, Bas Bloemsaat (CC BY-NC-SA 2.0), Dee

Huom! Huomaathan, että kyseessä on virtuaalikoirien harrastustoiminta, jolla ei ole mitään tekemistä oikean elämän tai oikeiden koirien koe- ja harrastustoiminnan kanssa. Lue lisää virtuaalikoiratoiminnasta tältä sivulta.