VCLL
img

Huom! Huomaathan, että kyseessä on virtuaalikoirien rotujärjestö, jolla ei ole mitään tekemistä oikean elämän tai oikeiden koirien rotujärjestöjen kanssa. Lue lisää virtuaalikoiratoiminnasta tältä sivulta.


Virtuaalinen Collieliitto

Virtuaalinen Collieliitto eli VCLL on rotujärjestö sekä pitkäkarvaisia että sileäkarvaisia collieita varten. Liiton tavoitteena on kasvattaa virtuaalicollieiden määrää ja järjestää niille tapahtumia. Sivuiltamme löytyy listaus collieita kasvattavista kenneleistä, jonne jokainen collieita edes pienimuotoisesti kasvattava harrastaja voi ilmoittautua.

Collie on ystävällinen ja helppohoitoinen rotu, joka vaikuttaa valppaalta ja toiminnanhaluiselta. Se on lapsiystävällinen palveluskoira, jonka kanssa voi harrastaa esimerkiksi tottelevaisuutta, agilitya ja palvelusta. Colliesta on kaksi erillisinä rotuina tunnettua karvamuunnosta: pitkäkarvainen collie tunnetaan Lassie-elokuvista, kun taas sileäkarvainen versio on alkanut yleistyä lähinnä Suomessa. Collien sallitut värit ovat soopeli, tricolor ja blue merle, joita kaikkia koristaa valkeat merkit rinnassa, kauluksessa, jaloissa ja hännänpäässä.

Järjestämme vuosittain useista eri lajeista mestaruuskilpailuita, joissa parhaiten sijoittuneille collieille on tarjolla mestaricollien titteleitä. Lisäksi hyvin sijoittuneiden collieiden kasvattajat keräävät näistä mestaruuksista itselleen pisteitä, joista on hyötyä Vuoden Colliekasvattaja -kilpailussa.

Collieliitton perusti Dee vuonna 2020.

Hyödyllisiä linkkejä

vFCI :: harrastuksen kannalta tärkeä virtuaalikenneleiden kattojärjestö, jonka alaisuudessa myös VCLL toimii
Karvaturrit :: virtuaalikoiraharrastajien foorumi, jolta löytyy esimerkiksi pentuemainoksia ja jalostustarjouksia

YVNL & PIVIKO :: virtuaaliset koiranäyttelyliitot valokuvallisille ja piirretyille koirille

VAL :: virtuaalinen agilityliitto
VTL :: virtuaalinen tottelevaisuuskoulutusliitto
VRTL :: virtuaalinen rally-tokoliitto
VSPKL :: virtuaalinen Suomen palveluskoiraliitto
VPKY :: virtuaalinen paimenkoirayhdistys

Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by evia & Milja  |  Tämä on virtuaalinen rotujärjestö! This is a sim game breed association!