Tervetuloa pivikojen pariin

PIVIKO, sananmukaisesti piirretyt virtuaalikoirat, kattaa nimensä mukaisesti laajan valikoiman toimintaa piirretyt kuvat omaaville virtuaalikoirille. Järjestön tarkoituksena on edistää piirrettyjen virtuaalikoirien asemaa virtuaalikoiraharrastajien keskuudessa sekä lisätä tietoa piirrettyjen virtuaalikoirien mahdollisuuksista pärjätä virtuaaliavaruudessa.

Kuten arvella saattaa, kun virtuaalikoirista puhutaan, tämä järjestö ei ole olemassa oikeasti. Kaikki on huvi- ja harrastuspohjaista, mielikuvituksellista tekemistä ja virtuaalikoiratoiminnan edistämistä piirrettyyn suuntaan - toimien ainoastaan internetin tietokannassa.

PIVIKO avasi ovensa ensimmäisen kerran vuonna 2006, siitä lähtien liiton kautta on pyritty järjestämään toimintaa piirretyille virtuaalikoirille mahdollistaen näin kauan toivotut piirrettyjen virtuaalikoirien näyttelyt. Piirretyt koirat kelpaavat nyt siis kaikkeen samaan kuin valokuvallisetkin virtuaalikoirat! Erona vain, alkuperäistä liiton ylläpitäjää Frostyä lainataksemme, "että piirroskoirilla on aina hauskempaa" ;)

Terveisin, Dee
deehukka@gmail.com

     

© 2006-2021 PIVIKO     Ulkoasun kuvat © Sigitius, Viirunen & Juinttu