Lacuna

spaniels since 2021

Uutiset

1.9.2021 Lacuna voitti Vuoden Spanielikasvattaja 2021 -palkinnon! <3

3.3.2021 Saanko esitellä: virtuaalikennel Lacuna!

Lacunan hulivilispanielit

Virtuaalikennel Lacuna sai alkunsa 3. maaliskuuta 2021 tarkoituksenaan majoittaa enimmäkseen cockerspanieleita ja walesinspringerspanieleita, sekä mahdollisesti muita nimikkeen "spanieli" omaavia koiria. Welshit ovat pyörineet kasvatustoiminnassani mukana jo pidempään siinä missä cockeri on hieman uudempi tuttavuus, joka on aktiivisen luonteensa ja hurmaavan ulkomuotonsa takia yrittänyt jo pitkään nuuhkia tietä sydämeeni.

Lacunan kasvatustavoitteet ovat tarkat ja selkeät, ja niistä pääset lukemaan lisää myöhemmin sivuilla. Kennelimme ei rajoita kasvatustaan käyttö- eikä näyttölinjoihin, vaan pyrin ennen kaikkea noudattamaan rotumääritelmää ja pitämään spanieleiden alkuperäistä käyttötarkoitusta mielessä jalostusvalintoja tehdessä.

Yhteyttä minuun voit ottaa joko sähköpostilla tai Karvaturrit-foorumilla, josta minut löytää nimellä DeeHukka. Tervetuloa virtuaaliseen Pemburyyn, toivottavasti viihdyt!

Dee ja spanielit

Tuloksia kasvattajaluokasta

tuomari 00.00.0000 – sanallinen – arvosana

00.00.0000

koira, koira,
koira, koira
tulos

Ulkoasun kuvat © Pixabay, Wikimedia - Koristekuvat © jambo13, Pixabay - Tämä on virtuaalikenneli / virtuaalikoira! This is a sim game kennel / dog!