Lacuna

Huom! Huomaathan, että kyseessä on virtuaalikoiria kasvattava kennel, jolla ei ole mitään tekemistä oikean elämän tai oikeiden koirien kasvattamisen kanssa. Lue lisää virtuaalikoiratoiminnasta tältä sivulta.


Sekopääspanielit ja villit villakoirat

Tervetuloa 3. maaliskuuta 2021 perustetun virtuaalikennel Lacunan sivuille! Enimmäkseen meillä kasvatetaan kääpiövillakoiria sekä englanninspringerspanieleita, mutta koiralaumaamme mahtuu myös monia muita villakoiria ja spanieleita, mikseipä muitakin rotuja.

Lacuna sijaitsee virtuaalisen Englannin pienessä kylässä nimeltä Pembury. Meillä on paljon tilaa pitää useampiakin koiria kerrallaan, mutta luonnollisesti suuren osa kasvatustyöstämme mahdollistavat myös sijoituskoirien (evm) omistajat. Koirien omistamisen ja kasvattamisen lisäksi meillä järjestetään myös välillä virtuaalisia vesipelastus- ja spanielikokeita.

Jos sinulla on mitä tahansa asiallista kysyttävää tai kommentoitavaa Lacunaan liittyen, voi minua nykäistä hihasta joko sähköpostitse tai Karvaturrit-foorumilla, jolta löydyn nimimerkillä Dee. Joka tapauksessa toivotan sinut tervetulleeksi Englantiin!

Dee ja hulivilit
Ulkoasu © Dee, Gloriandus,
Big Brazzel (Cia Lindroth), luvat on
Tausta © Unsplash
Lacuna on virtuaalikennel!
Lacuna is a sim game kennel!
Bit Like
Gradyloo
La Lluvia
Muistikuvan
Pihkova
Tuurilla