Kuumyytin
virtuaalikennel

Huom! Huomaathan, että kyseessä on virtuaalikoiria kasvattava kennel, jolla ei ole mitään tekemistä oikean elämän tai oikeiden koirien kasvattamisen kanssa. Lue lisää virtuaalikoiratoiminnasta tältä sivulta.


Paimenet ja pienet paimenet

Ei tiikeri raidoistaan pääse ja niimpä kuudes kesäkuuta 2023 sai alkunsa allekirjoittaneen kymmenes virtuaalikenneli. Kuumyytin kasvattaa kotioloissa australianpaimenkoiria sekä niiden miniversioita, pieniamerikanpaimenkoiria sekä käyttöön että näyttöön päällimmäisinä tavoitteinamme koirien terveys, elinvoimaisuus ja tasapainoinen luonne.

Kuumyytin sijaitsee virtuaalisessa Suomessa määrittämättömässä kohtaa Pohjanmaata. Kennelin koirilla ja omistajalla on asuinpaikkanaan 1940-luvulla rakennettu, moneen kertaan remontoitu suurehko maalaistalo peltojen ja metsänreunan välissä. Talosta on jonkin verran matkaa sivistyksen pariin, mutta onneksi kotonakin on hyvät puitteet koirien kanssa treenaamiselle ja touhuamiselle. Kisaamaan ja näyttelyihin tosin saa aina vähän matkustaa.

Jos sinulla on mitä tahansa asiallista kysyttävää tai kommentoitavaa Kuumyyttiin liittyen, voi minua nykäistä hihasta joko sähköpostitse tai Karvaturrit-foorumilla, jolta löydyn nimimerkillä DeeHukka. Joka tapauksessa toivotan sinut tervetulleeksi Pohjanmaalle!

Dee ja paimentimet

Ulkoasu © Dee, Andy (lisenssi)
Tausta © Unsplash
Kuumyytin on virtuaalikennel!
Kuumyytin is a sim game kennel!
Kuparipulverin
Magnild
Solmusielun
Soulbreaker
Standby's
Vilinän