Indigo Land
shetland sheepdogs

Huom! Huomaathan, että kyseessä on virtuaalikoiria kasvattava kennel, jolla ei ole mitään tekemistä oikean elämän tai oikeiden koirien kasvattamisen kanssa. Lue lisää virtuaalikoiratoiminnasta tältä sivulta.


Minicollieiden kakofonia

Virtuaalisen Tanskan Skagenin kylässä sijaitsee kaunis maalaistalo täynnä shetlanninlammaskoiria. Kyseisellä tontilla syntyvät koiruudet kantavat 4. maaliskuuta 2021 virallistettua kasvatusnimeä Indigo Land, ja yhdessä muista kenneleistä muuttaneiden shelttien kanssa painottuvat niin näyttelyihin kuin rodulle sopivien lajien kilpailemiseenkin.

Miellyttämisenhaluisuus, älykkyys ja ystävällisyys ovat kaikki toivottuja luonteenpiirteitä Indigo Landilaisissa. Näiden lisäksi panostamme kasvatustyössämme koirien rodunomaiseen rakenteeseen ja ennen kaikkea terveyteen. Kennelissämme syntyvät sheltit sopivat niin perhe- kuin harrastuskavereiksikin, kunhan eivät jää toimettomiksi: kyseessä on kuitenkin aktiivinen ja aivotyöskentelyä kaipaava rotu.

Jos sinulla on mitä tahansa asiallista kysyttävää tai kommentoitavaa Indigo Landiin liittyen, voi minua nykäistä hihasta sähköpostitse tai Karvaturrit-foorumilla, jolta löydyn nimimerkillä Dee. Joka tapauksessa toivotan sinut tervetulleeksi kennel Indigo Landiin!

Dee ja pienet paimenet
Ulkoasu © Dee
Sheltit © Mellsjøhøgda
Tausta © Unsplash
Tekstit © Dee
Indigo Land on virtuaalikennel!
Indigo Land is a sim game kennel!
Shelttikasvattajia
Endless Elegy
Juakales
Leafste Freon
Magnild
Muita suosituksia
Kuparipulverin
Red Flare's
Sotasielun
SpeedyBork's