virtuaalikennel
Hallatarun

Huom! Huomaathan, että kyseessä on virtuaalikoiria kasvattava kennel, jolla ei ole mitään tekemistä oikean elämän tai oikeiden koirien kasvattamisen kanssa. Lue lisää virtuaalikoiratoiminnasta tältä sivulta.


Pohjoisia pehmopalloja

Virtuaalikennel Hallatarun sijaitsee virtuaalisessa Lapissa, tarkemmin sanottuna Utsjoella, Suomen pohjoisimmalla kunnalla. Hallatarun tiloihin majoittuu pääasiassa siperianhuskyja, suomenlapinkoiria sekä lapinporokoiria, jotka ovat myös kennelin kolme kasvatusrotua, mutta laumamme yhtä tärkeänä osana on myös muutama muu pystykorvarotu. Virallisesti Hallatarun toiminta lähti käyntiin joulukuussa 2019. Tarkkaa päivämäärää kellään ei ole muistissa, mutta vietämme syntymäpäiväämme sovitusti 10. joulukuuta.

Hallatarussa arki koostuu lähinnä huskyjen ja malamuuttien kanssa valjakkona ajamisesta, muusta harrastamisesta koiraporukan kanssa sekä tietysti huskyjen, lappareiden ja porokoirien kasvattamisesta. Tärkeimpiä kasvatustavoitteita Hallatarussa ovat pentujen terveys, hyväpäisyys ja rodunomaisuus, sekä sopivuus joko perhe- tai harrastekoiriksi. Vaikka pyrimmekin vaalimaan huskyjen soveltuvuutta valjakkokoiriksi sekä paimenkoiriemme paimenviettiä, on meille vielä tärkeämpää, että pentumme sopivat hyvin uuden kotinsa arkeen.

Jos sinulla on mitä tahansa asiallista kysyttävää tai kommentoitavaa Hallataruun liittyen, voi minua nykäistä hihasta sähköpostitse tai Karvaturrit-foorumilla, jolta löydyn nimimerkillä Dee. Joka tapauksessa toivotan sinut tervetulleeksi Utsjoelle!

Dee & pörröiset pystykorvat
Ulkoasu © Dee
Huskyt © Takunafci, lisenssi
(kuvaa on muokattu)
Tekstit © Dee
Hallatarun on virtuaalikennel!
Hallatarun is a sim game kennel!
Hallatarun suosittelee
Blizzheart
Devious Light
Enkelimielen

Kalmakeijun
Navakan
Nuotipusun