Foxphoria

Huom! Huomaathan, että kyseessä on virtuaalikoiria kasvattava kennel, jolla ei ole mitään tekemistä oikean elämän tai oikeiden koirien kasvattamisen kanssa. Lue lisää virtuaalikoiratoiminnasta tältä sivulta.


Foxphorian belgialaista energiaa

Foxphoria sai alkunsa 12. maaliskuuta 2021, ja voimme ylpeydellä todeta kasvattaneemme kaikkia neljää belgianpaimenkoiramuunnosta jo tuosta päivästä lähtien. Rotuna belgi on hyvin vilkas, älykäs ja aktiivinen, eikä sovi pelkäksi sohvalla köllöttelijäksi. Keskitymmekin kasvatustyössämme ylläpitämään belgin ominaisuuksia erinomaisena työ- ja harrastuskoirana. Meillä luonne sekä terveys tulevat ensimmäisenä, ja heti niiden perässä rodunomainen rakenne.

Foxphorian tilat ovat virtuaalisessa Belgian Crupetissa, joka on pieni, Wallonian alueella sijaitseva kylä. Suurelle, koirien hyvinvointi edellä rakennetulle tilalle mahtuu helposti koko lauma, pieni sisähalli treenaamiseen sekä paljon tilaa juosta. Foxphoria-kasvatusnimen takana pyörii kolme siskosta, joista yksi pitää taloa pystyssä miehensä kanssa ja kaksi muuta asuvat lähettyvillä.

Jos sinulla on mitä tahansa asiallista kysyttävää tai kommentoitavaa Foxphoriaan liittyen, voi minua nykäistä hihasta sähköpostitse tai Karvaturrit-foorumilla, jolta löydyn nimimerkillä Dee. Joka tapauksessa toivotan sinut tervetulleeksi Belgiaan!

Dee ja belgittimet
Ulkoasu © Dee
Laekenois © Lakkebo
Tausta © Unsplash
Tekstit © Dee
Foxphoria on virtuaalikennel!
Foxphoria is a sim game kennel!
Arway's
Cannibal Kids
Foxford
Karmivan
Kuparipulverin
Narvik
Rapsuväen
Serivakka
Solmusielun
Summer Fling