Elysian

Huom! Huomaathan, että kyseessä on virtuaalikoiria kasvattava kennel, jolla ei ole mitään tekemistä oikean elämän tai oikeiden koirien kasvattamisen kanssa. Lue lisää virtuaalikoiratoiminnasta tältä sivulta.


Kaistapäiset kiiturit

Tervetuloa 4. maaliskuuta 2021 perustetun virtuaalikennel Elysianin sivuille! Kasvatusnimemme alle syntyy vuosittain useita whippettejä tarkoin valituista vanhemmista, jotka ovat kilpailleet niin rata- kuin maastojuoksuissakin. Kennelimme omistuksessa olevilla juoksuradoilla järjestetään lähes kuukausittain vinttikoirakokeita. Lisäksi sisähallissamme pidetään flyball-kokeita sekä välillä näyttelyitäkin, ja tontillemme kuuluvalla pienellä metsäalueella kilpaillaan maastoestekisoissa.

Elysian sijaitsee virtuaalisen Englannin kauniissa kylässä nimeltä Snowshill. Kennelin tilat sisähallia ja uudempaa juoksurataa lukuunottamatta ovat melko vanhat, tosin osa rakennuksesta on remontoitu vastikään. Vuokraamme mielellämme tilojamme muille silloin, kun meillä ei ole niille mitään käyttöä.

Jos sinulla on mitä tahansa asiallista kysyttävää tai kommentoitavaa Elysianiin liittyen, voi minua nykäistä hihasta sähköpostitse tai Karvaturrit-foorumilla, jolta löydyn nimimerkillä Dee. Joka tapauksessa toivotan sinut tervetulleeksi kennel Elysianiin!

Dee & himpetinhimpulat
Ulkoasu © Dee
Pääkuva © Nick Carter
Juoksukuvat © Ashinhalt
Tausta © Pixabay
Elysian on virtuaalikennel!
Elysian is a sim game kennel!
Whippetkasvattajia
Hippulat Vinkuen
Saragis
SpeedyBork's
Muita suosituksia
Qazarat
Stepmaker's
Vauhtikoiven